Thursday, July 5, 2012

Sminke tabber

Det er ikke alltid like lett å få sminke til å se ut som det skal. Spesielt ikke når man skal bli tatt bilde av. Hvor mange ganger har man ikke sett seg i speilet før en fest og tenkt at man ser bra ut. Helt til man dagen etter får stygge bilder slengt i fleisen når man logger på facebook. Story of my life!

 Noen ganger er det nemlig sånn at med en gang noen tar fram et kamera og knipser vilt blir man forvandlet til en helt annen person. En person med pudderfjes, rouge i farts striper over ansiktet, øyenskygge i øyenbrynene og mascara på kinnet.

Nå har jo det litt med alkoholen å gjøre også selfølgelig, men det er også sånn at sminke forandrer seg etter lyset og spesielt i blitz. Og derfor kan det være lurt å sjekke sminken i forskjellig lys og ved å ta et bilde av seg selv, for å sjekke at alt er som det skal. 

 Jeg har da gjort mange brølere opp i gjennom, men heldigvis er jeg ikke alene! Bare se her:

Rouge som er for rosa og som matcher øyenskyggen. (Kunne sikkert også nevnt for tynne øyenbryn, for mye foundation og for hard øyesminke, men jeg er av den typen som liker det så...)

Pudderfjes.

For lys concealer.

 Synlig nese kontur. Altså glemt å duse ut de mørke linjene.

Solpudder på bærtur. Huff det er stygt å le, for dette er virkelig forferdelig. Men jeg må bare!

For mørke øyenbryn. Øyenbryn trenger ikke være samme farge som håret. De kan godt være opptil to nyanser lysere, ellers ser man veldig streng ut.

For mye gultone i foundationen.

For lyse nude lips. Nude lips må tilpasses hudfargen man har. Jo lysere man selv er, jo lysere lepper kan man ha. Men hvite er ALDRI nude, det er hvite. Ellers er hun jo veldig pen da!

Alt for lys foundation, og for lange øyenbryn. Been there, so done that! hehe.

Mange har jo lest at å legge litt lyst skimmer der øyenbrynet går ned i en knekk, åpner og løfter øyene.
Og dette er vel kanskje et slags forsøk på det...?

No comments:

Post a Comment